Infraestructures

L'Hospital Taulí de Sabadell rescindeix el contracte amb Acciona i preveu reprendre les obres al març

La constructora ha incomplert l'acord amb un increment del cost acordat en l'adjudicació

zentauroepp35510322 sabadell 13 09 2016  sociedad   hospital parc taul  donde ha180126122528

zentauroepp35510322 sabadell 13 09 2016 sociedad hospital parc taul donde ha180126122528 / ALVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Consorci Sanitari del Parc Taulí de Sabadell ha fet efectiva la rescissió del contracte amb Acciona per a l’ampliació de dues plantes de les urgències de l’hospital, projecte anomenat Taulí Gran Via, i ha apuntat a març per executar unes noves obres.

Aquesta mesura ha arribat "després de serioses i insalvables dificultats" amb la constructora que, com ha remarcat, ha incomplert l’acord amb un increment del cost acordat en l’adjudicació i que no s’ha justificat, ni per part del centre sanitari ni per la direcció facultativa del projecte.

L’hospital ha avançat que per "minimitzar" l’impacte en urgències d’aquesta decisió es faran treballs en paral·lel, que engegaran l’1 d’octubre que ve.

També a l’octubre es publicarà el contracte d’adjudicació de les obres de construcció de les dues noves plantes d’urgències i que, si es compleixen els terminis legals per a cada fase del procés, al març es podran executar.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Sabadell ha manifestat el seu recolzament al Parc Taulí per trencar l’acord amb Acciona per "desencallar" aquest retard i ha remarcat el seguiment atent que ha fet per trobar una solució a la detenció dels treballs.

Més notícies de Sabadell