Innovació

La tercera edició de l''SmartCAT Challenge' busca solucions tecnològiques als reptes de Sabadell

Els quatre àmbits d'actuació són el medi ambient, el comerç i el turisme, la seguretat ciutadana i l'acció social

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La tercera edició de l’‘SmartCAT Challenge’, el concurs de l’activitat emprenedora i innovació obert, busca solucions tecnològiques per a quatre àmbits plantejats per l’Ajuntament de Sabadell.

Es tracten d’opcions per millorar el medi ambient, el comerç i el turisme, la seguretat ciutadana i l’acció social, segons ha informat la Conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública.

Fins al pròxim 12 d’octubre totes les pimes i emprenedors que vulguin participar en aquest concurs podran presentar les seves idees i d’entre tots els participants sortiran deu finalistes que hauran de defensar-les davant d’un jurat expert al novembre i que acabarà amb l’entrega de premis a les tres millors propostes.

Notícies relacionades

Els tres projectes guanyadors es repartiran premis per valor de 10.000 euros i l’opció de realitzar una prova pilot a la ciutat vallesana, a més de poder presentar les seves solucions a l’‘Smart City Expo World Congress’.

L’‘SmartCAT Challenge’ és una iniciativa impulsada per la Generalitat, en el marc de l’estratègia ‘SmartCAT’, que busca opcions per als municipis catalans i alhora donar oportunitat als emprenedors, empreses emergents i pimes d’oferir-se a l’exterior.