Festival

Roger Mas, Manu Guix i Alberto Sanjuan encapçalen la segona edició del Fresc Festival a Sabadell

L'agenda té un total de 32 espectacles per a tots els públics

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els cantants Roger Mas i Manu Guix, que també va ser professor en l'última edició del programa televisiuOT, i l'actor Alberto Sanjuan figuren al cartell de la segona edició del festival d'estiu de Sabadell, el Fresc Festival.

Roger Mas presentarà el seu nou treball,Parnàs, i Manu Guix arribarà amb el seu últim àlbum,Després de tot, mentre que Albert Sanjuan portarà la seva última obra teatral,La España ingobernable, segons ha informat l'organització aquest divendres en un comunicat.

A més, a l'agenda d'actuacions, configurada amb un total de 32 espectacles, també hi ha els monòlegs de Sherezade Bardají i la companyia Obskené, amb la funcióFuenteovejuna, així com les representacions per al públic familiarMíster Parfum, de Festuc Teatre, iEl petit Dalí, d'Únics Produccions.

Notícies relacionades

Aquest segon any s'han ampliat les representacions, de 26 a 32, i tornaran a tenir com seu els jardins de l'antiga Caixa Sabadell, per on l'any passat van passar 5.500 persones.

El Fresc Festival, organitzat conjuntament per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Joventuts Musicals de Sabadell i U i U Promotors, amb el suport de BBVA CX, tindrà lloc del 24 de juny fins al 26 de juliol, i el tret de sortida serà amb un homenatge al Teatre del Sol de Sabadell, que aquest any celebra els 30 anys, i el grup de teatre la Joventut de la Faràndula, que en fa 70.