Transport

FGC interromprà aquest divendres el servei de la línia del Vallès entre la UAB i Sabadell

La intervenció està relacionada amb el soterrament de les vies als barris de Can Feu i Gràcia

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La línia S2 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) quedarà tallada entre les estacions d'Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Can Feu-Gràcia, a Sabadell, a partir d'aquest divendres i durant tot el cap de setmana.

A partir de les 22.30 hores d'aquest divendres i els dies 7 i 8 no circularan trens en aquest tram, que se substituiran per un servei d'autobús que cobrirà el recorregut amb parada a l'estació intermèdia de Sant Quirze del Vallès, segons ha anunciat FGC.

La circulació en el ramal comprès entre plaça Catalunya i UAB i Can Feu-Gràcia i Sabadell Parc del Nord funcionarà amb normalitat.

Notícies relacionades

Els treballs consistiran en la instal·lació de dues diagonals, una a cada costat de l'estació de Sant Quirze, i es tracten d'unes actuacions emmarcades en el soterrament de les vies que s'està duent a terme a Sabadell amb la finalitat que es pugui oferir el pas de trens aquest estiu, quan està previst que s'interrompi entre Sant Quirze i Sabadell.

El soterrament d'FGC als barris de Can Feu i Gràcia deixarà sense connexió la capital del Vallès Occidental amb Sant Quirze, entre finals de juny i principis de setembre, i està previst que estigui acabat a la primavera de 2019, havent cobert 375 metres i amb una inversió de 19 milions d'euros.