Polèmica per l'aigua

Sabadell s'oposa a la proposta de CASSA d'incrementar el preu de l'aigua un 5,84%

L'Ajuntament proposarà assumir el cost de l'increment de l'11,8% aprovat per l'ACA i rebaixar la quota un 2,4%

1
Es llegeix en minuts
ACN

L'Ajuntament de Sabadell rebutja una revisió tarifària del servei de subministrament d'aigua presentada per la Companyia d'Aigües de Sabadell (CASSA), que el consistori afirma que comportaria un increment del 5,84% en el rebut. L'Ajuntament ha elaborat dues propostes alternatives que elevarà, juntament amb la de la companyia, a la Comissió de Preus de Catalunya perquè ho resolgui.

La primera inclou la previsió de l'increment d'Aigües del Ter Llobregat (ATLL), en la qual no es veurien incrementades les tarifes actuals vigents perquè el Consistori assumiria la pujada de preus, inclòs l'11,8% proposat per l'Agència Catalana de l'Aigua, i la segona no contempla l'augment de l'ATLL i introdueix una reducció del 2,39% de la quota de servei i les tarifes per a abastament d'aigua el 2018.

Notícies relacionades

“No compartim la proposta. El fet que la companyia hagi presentat un expedient tarifari sense el nostre acord previ ens obliga a votar-lo desfavorablement al ple, ja que si no ho féssim es produiria un increment del 5,8% del preu de l'aigua”, manifesta el tinent d'alcalde i regidor de Sostenibilitat, Joan Berlanga.

Més notícies de Sabadell