Successos

Tres detinguts per robar en una dotzena de pisos de la província de Barcelona

Els lladres actuaven en municipis com Sabadell, Cerdanyola, Rubí, Ripollet, la Garriga, Montornès o Sant Cugat del Vallès

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d'Esquadra han detingut els tres membres d'un grup criminal responsable d'almenys una dotzena de robatoris amb força en domicilis de la província de Barcelona. Els arrestats, d'origen xilè, han ingressat a presó preventiva després de prestar declaració davant el jutge, segons han informat avui els Mossos d'Esquadra.

La investigació es va iniciar gràcies a un testimoni d'un dels robatoris, que va observar la fugida d'aquests individus en un cotxe de lloguer. Arran de les vigilàncies es va poder relacionar aquestes tres persones amb cinc robatoris que es van realitzar escalant els edificis per forçar finestres o portes per accedir a l'interior de les cases.

Notícies relacionades

Els tres assaltants van ser detinguts el passat 2 de març a Ripollet quan sortien de robar en un domicili i amb les joies encara a les butxaques. L'endemà la policia va registrar al pis on vivien a Rubí i va recuperar més de 200 joies i uns 40 rellotges de luxe.

Tot i que els tres detinguts són de nacionalitat xilena, en el moment de la detenció un d'ells portava documentació argentina falsificada i una deia ser d'origen cubà. Fins ara s'ha pogut relacionar aquestes tres persones amb un total de dotze robatoris amb força en municipis de la província de Barcelona, com Sabadell, Cerdanyola, Rubí, Ripollet, la Garriga, Montornès o Sant Cugat del Vallès. No obstant això, la investigació continua oberta amb l'objectiu de determinar si els detinguts estan involucrats en més robatoris a partir de l'estudi dels objectes recuperats a la seva vivenda.