Indústria tèxtil

Texfor lidera des de Sabadell un projecte europeu per dissenyar formacions adaptades al tèxtil

L'objectiu principal d'ECO TEX és desenvolupar i implementar un nou perfil professional i el seu corresponent currículum formatiu

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La seu de la Confederació de la Indústria Tèxtil (Texfor) a Sabadell acull la primera reunió del projecte europeu ECO TEX, liderat per la patronal espanyola i finançat pel programa Erasmus+ de la Comissió Europea.

Segons Texfor, l'objectiu principal d'ECO TEX és dissenyar, desenvolupar i implementar un nou perfil professional i el seu corresponent currículum formatiu per cobrir les necessitats del sector tèxtil i del seu personal en matèria d'economia circular i sostenibilitat.

Per això, el projecte desenvoluparà una plataforma de formació digital des d'on es podrà seguir el curs d'Habilitats Innovadores en Economia Circular per al Sector Tèxtil.

Notícies relacionades

Els cinc socis que formen part del projecte són Texfor, Hellenic Fashion Industry Association (Grècia), Technical University of Iasi (Romania), Rigas Tehniska Universitate (Letònia) i el Centro Tecnologico das Industrias Textile e do Vestuario de Portugal.

Texfor és la patronal de la indústria tèxtil espanyola, creada el 2010 fruit de la fusió de l'Associació Industrial Tèxtil del Procés Cotoner, la Federació Tèxtil Sedera, la Federació de la Indústria Tèxtil Llanera i la Federació Nacional d'Acabadors, Estampadors i Tintorers Tèxtils.

Temes:

Empreses