Infraestructures

FGC construirà les escales mecàniques a l'estació Plaça Major de Sabadell

La companyia també en licitarà altres per a l'estació de la Creu Alta

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) instal·larà les escales mecàniques de baixada al vestíbul de l'estació Plaça Major de Sabadell amb unes obres que començaran el dilluns 12 de febrer.

Així ho ha avançat el segon tinent d'alcalde de la ciutat, Juli Fernàndez, després que li ho hagi confirmat el president d'FGC, Enric Ticó, i ha afegit que també s'hi instal·larà un ascensor addicional per accedir del vestíbul a l'andana.

Fernández ha precisat que aquests treballs s'allargaran durant quatre mesos i ha celebrat que "finalment es compleixi una realitat evident", en referència  que des de la inauguració de l'estació, el setembre de 2016, tant el govern municipal com els usuaris havien reclamat aquestes millores, pel desnivell de 30 metres entre el carrer i el vestíbul.

En aquest sentit, ha dit que "per qüestions pressupostàries" no es van poder atendre les seves peticions i que ara han complert.

Notícies relacionades

Així mateix, el regidor ha anunciat que el mateix dia de la posada en marxa d'aquests treballs es farà l'inici de la licitació per a altres escales mecàniques en una altra estació de la ciutat, la Creu Alta, també per connectar el vestíbul i l'andana.

Més notícies de Sabadell