Infraestructures

L'estació de Sabadell Centre no tornarà a estar operativa fins al 20 de març

Renfe justifica aquesta demora de gairebé quatre mesos per "problemes tècnics inesperats"

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / SABADELL

El director de Rodalies Catalunya, Félix Martín, anuncia que l'estació de Sabadell Centre es reobrirà el 20 de març, després de tancar el mes de juliol passat per portar a terme la seva modernització i accessibilitat.

Renfe justifica aquesta demora per "problemes tècnics inesperats" que s'han trobat durant els treballs, que tenen relació amb les instal·lacions elèctriques, el cablejat i les canonades de l'aigua, i a més ha indicat que es tracta d'una estació antiga.

Martín ha precisat que la renovació és "complexa" i per això s'ha fixat aquesta nova data, que -com ha admès- comportarà molèsties, a més dels usuaris, també en la mobilitat dels voltants de l'estació.

En aquest sentit, ha apuntat que s'"intentarà que les obres a la via pública acabin una mica abans" i ha demanat disculpes als viatgers afectats que hauran de seguir usant els autobusos llançadora per connectar amb les estacions de Sabadell Nord i Sabadell Sud, i a més es mantindrà l'acord perquè es puguin usar els bitllets de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

El titular de l'operadora ferroviària ha destacat "el bon servei alternatiu" que es dona, i s'ha emparat que no s'han rebut reclamacions, i que tampoc no hi ha hagut afectació en la mobilitat, que, com ha afirmat, ha mantingut una xifra semblant de viatgers.

Notícies relacionades

Martín ha explicat que a l'agost, durant els treballs a l'interior del túnel, es va trobar "un punt de concentració d'amiant", però que es va tractar amb una empresa especialitzada que en pocs dies va resoldre el problema.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Renfe Rodalies