Amics de l'Òpera de Sabadell celebra el seu 35è aniversari amb l'estrena de 'Don Carlo' de Verdi

La nova temporada s'estrenarà al teatre la Faràndula i després farà una gira per ciutats com Viladecans, Sant Cugat, Tarragona, Lleida, Girona o Reus

1
Es llegeix en minuts
ACN / SABADELL

L'associació Amics de l’Òpera de Sabadell celebrarà el seu 35è aniversari amb una nova temporada d'Òpera Catalunya que destaca per l'estrena del muntatge ‘Don Carlo’ de Verdi. Segons explica la presidenta d'aquesta entitat, Mirna Lacambra, la posada en escena d'aquesta obra és un “repte” a causa de la seva “grandiositat musical i argumental”.

D'aquesta manera, la temporada d'Òpera Catalunya s'inicarà al Teatre la Faràndula de Sabadell amb la representació de ‘Cosi fan tutte’ de Mozart, el 25, 27 i 29 d'octubre. Es tracta d'un espectacle que, segons Mirna Lacambra, “mostra la inicació en el coneixement de l'autèntica naturalesa de l'amor per part de dues parelles joves”.

El 24 de novembre el teatre sabadellenc acollirà el Gran Concert Homenatge a Banc Sabadell, un espectacle que es porta a terme per agrair el suport de l'entitat bancària als Amics de l’Òpera de Sabadell, i a Òpera Catalunya, que aquest any fa 30 anys, des dels seus inicis el 1982. “No hauria sigut possible si no hagués cregut en nosaltres, donant-nos suport, ajudant-nos econòmicament i moralment, any rere any, sense defallir mai, durant 35 anys”, assegura Lacambra.

En el concert intervindran el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell, l'Orquestra Simfònica del Vallès i “una meravellosa representació de grans cantants del moment, que interpretaran les àries més boniques i duets de les òperes”, apunta la presidenta. Tot això dirigit per Daniel Gil de Tejada.   

Un dels moments clau de la temporada arribarà al febrer amb l'estrena d'una de les obres mestres del compositor Giusseppe Verdi, ‘do Carlo’. Segons Lacambra, aquest és “el gran repte de la temporada”, a causa de la seva “grandiositat musical i argumental”.

La programació finalitzarà amb la posada en escena de dos títols consagrats, ‘Cavalleria Rusticana’ de Mascagni, i ‘Pagliacci’ de Leoncavallo, que es representaran el 25, 27 i 29 d'abril.

Notícies relacionades

Totes aquestes produccions s'estrenaran a la Faràndula de Sabadell i després faran una gira per diverses ciutats catalanes, com Viladecans, Sant Cugat, Tarragona, Lleida, Girona o Reus, entre d'altres.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Òpera Concerts