Referèndum

L'alcalde de Sabadell manté "intacta" la seva postura de col·laborar

Crida per Sabadell, Unitat pel Canvi, ERC, CiU i els regidors no adscrits es concentren davant de l'Ajuntament a favor del referèndum

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / SABADELL

L'alcalde de Sabadell, Maties Serracant (Crida per Sabadell), ha assegurat que manté "intacta" la seva postura de seguir col·laborant en l'organització del referèndum, després que la Fiscalia General de l'Estat hagi anunciat la citació als alcaldes que han manifestat el seu suport.

Serracant ha dit que la seva voluntat és la d'"obeir al poble i defensar que la ciutadania vagi a votar el dia 1, tal com estableix la Llei del referèndum" i que continuarà treballant en aquesta línia.

Ha indicat que "no és la meva intenció impedir res" i que el seu compromís és facilitar que hi hagi urnes, i ha subratllat que no per això és un màrtir. Serracant ha titllat de "persecució de l'Estat" aquesta mesura judicial.

Notícies relacionades

L'alcalde ha fet aquestes declaracions a les portes del consistori, acompanyat pels 12 regidors que formen part del govern municipal, els del seu partit Crida per Sabadell, Unitat pel Canvi i ERC, amb l'absència de Guanyem per motius d'agenda.

A més, s'hi han afegit els quatre de CiU i els dos regidors no adscrits, Lluís Monge i Carles Bosch, sumant un total de 18 dels 27 membres que configuren el ple.