Onze persones viuran sense roba ni objectes en el nou 'reality' d'Antena 3

Es tracta d'un format amb "elements d'experiment sociològic" en el qual participarà una parella de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
EFE / SABADELL

Onze habitants de quatre llars espanyoles viuran durant deu dies despullats de totes les seves pertinences, inclosa la roba, mentre mantenen les seves rutines diàries com anar a la feina, a classe i al gimnàs, en el nou "reality" d'Antena 3, "El contenedor".

El programa, emès per primera vegada a Dinamarca, ha sigut presentat avui al Festival de Televisió de Vitòria (FestVal) per la directora de Programes d'Entreteniment de la cadena, Carmen Ferreiro, i la directora d'Entreteniment de la productora Shine Iberia, Ana Rivas.

El punt de partida del programa és senzill: els habitants de quatre llars hauran de viure durant 9 dies i 10 nits sense tots els seus objectes personals i també del mobiliari i resta d'útils domèstics, de manera que no tindran roba, llit o sofà.

Totes les seves pertinences estaran guardades en un contenidor situat a un quilòmetre de la vivenda. Hauran de desplaçar-se fins allà -se les enginyen per no estar al carrer completament despullats- i cada membre podrà recuperar un únic objecte al dia.

A més, estarà prohibit comprar o demanar objectes de l'exterior, exepte el menjar i la beguda del dia, de manera que a la casa no es podrà introduir cap element que no hagi sigut recuperat del contenidor.

Es tracta d'un format amb "elements d'experiment sociològic" perquè permetrà descobrir com afronten grups molt diferents -una família amb dos fills d'uns vint anys d'Alacant, una parella de Sabadell, dues amigues malaguenyes i tres companys de pis de València- una experiència "extrema", ha explicat Ferreiro.

Malgrat aquests perfils tan diferents, tots els participants han coincidit en el que més els ha costat: dormir a terra en una estació freda de l'any. "Quan dorms una nit sobre una porta (per no tocar les rajoles) o dins d'un armari, l'endemà no te'n recordes de què és un mòbil", ha assenyalat Rivas.

Notícies relacionades

"El contenedor", que tindrà quatre capítols, desvetllarà qui és "generós" i recupera objectes per al benefici del grup i qui es mostra més egoista.

"Cada un ha reflectit la seva personalitat i escala de valors", tot i que la majoria el primer que recupera és un element que els cobreixi i que de vegades també serveix per dormir com un edredó o una manta.