Anar al contingut

Sabadell donarà la Medalla de la Ciutat a Feliu Formosa i Francesc Olivella

El ple va aprovar per unanimitat la proposta de més de vint entitats sabadellenques

L.N. / Sabadell

Dos noms en majúscules de la cultura sabadellenca rebran el reconeixement de la ciutat per la seva tasca en els seus respectius camps.

El ple de Terrassa va aprovar aquest dimarts l'atorgament de la Medalla de la Ciutat a l'escriptor Feliu Formosa i al músic Francesc Olivella, tots dos nascuts a Sabadell. Les dues propostes van arribar al ple a petició de més de 20 entitats de la ciutat i van ser aprovades per unanimitat.

Feliu Formosa va néixer a Sabadell el 10 de setembre de 1934 i es va formar en filologia romànica a la Universitat de Barcelona i a Alemanya. La seva llarga trajectòria com a poeta, traductor, assagista i dramaturg avala la seva  important tasca cultural. Per aquest motiu, i a petició d'11 entitats sabadellenques, el ple va aprovar atorgar-li la Medalla de la Ciutat al Mèrit Cultural.

La segona Medalla, al Mèrit Musical, serà per al músic Francesc Olivella i Company. La petició ha arribat de 15 entitats de la ciutat, a més de diversos particulars, en reconeixement a la seva dedicació entusiasta i permanent a la música tradicional i la seva vinculació a la ciutat.

0 Comentaris
cargando