després del coronavirus

El 5 de juny obre el primer hotel de vacances de la Costa Daurada

Estarà reservat a la clientela tarragonina, és el Best Terramarina i és a la Pineda

segea53436168 pla obert de dues noies en una terrassa en un bar a la platj200521180123

segea53436168 pla obert de dues noies en una terrassa en un bar a la platj200521180123 / Mar Rovira

1
Es llegeix en minuts

El 5 de juny obrirà el primer hotel de vacances de la desescalada a la Costa Daurada, amb promocions especials per tal d’incentivar la clientela, segons informa la cadena Best Hotels. Es tracta de l’hotel de quatre estrelles Best Terramarina de la Pineda, que oferirà els serveis habituals aplicant les noves directrius recomanades per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

Notícies relacionades

L’hotel compta amb 102 habitacions, es va reformar totalment l’any passat i el 5 de juny preveu obrir del tot, amb serveis com el restaurant, la terrassa, les piscines o el solàrium. A banda de les directrius de les autoritats sanitàries, s’aplica un protocol propi que afegeix mesures de seguretat i salut, com un curs de formació per al personal.

Com que només hi podran accedir clients de la província de Tarragona, a causa de l’estat d’alarma, s’ofereix una promoció per incentivar-los. Segons el director general i comercial de la cadena hotelera, Joan Alcubilla, l’objectiu és «obrir un establiment a cadascuna de les destinacions turístiques on tenim presència». Best Hotels gestiona 13 establiments a la Costa Daurada que sumen 4.000 habitacions d’un total de 35 hotels entre Espanya i Andorra, la majoria dels quals de quatre estrelles