Turisme urbà

Descarrega't la guia per recórrer amb nens el patrimoni de Tarragona

whatsapp-image-2020-05-08-at-190037

whatsapp-image-2020-05-08-at-190037

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Tarragona forma part del gruix de Ciutats Patrimoni de la Humanitat a Espanya i, per donar a conèixer entre els més petits el valor que amaguen els seus carrers i racons, s’ha editat una guia didàctica que acompanya un recorregut pel ciutat amb proves, curiositats i moltes il·lustracions.

La guia es pot descarregar gratuïtament a la pàgina web www.ciudadespatrimonio.org  i suposa, segons els promotors de la iniciativa, «una fantàstica manera d’aprendre i acostar els nens a la història i al patrimoni de manera divertida».

En les seves 36 pàgines elaborades en català, castellà i anglès, la guia convida els lectors a un recorregut per la història de la ciutat i els seus elements més característics en un llenguatge pròxim i adaptat a la curiositat dels més petits.

Notícies relacionades

Per preparar la visita, la guia proposa un test que posa a prova els coneixements dels participants en el recorregut, en el qual es pregunta pel Fòrum de la Colònia, la casa Castellarnau o els Munts.

A més, ofereix una explicació històrica per entendre el valor del patrimoni urbà, des dels seus orígens amb els pobles ibers i l’arribada dels romans.