Espais lliures

Rubí modificarà el Pla General d’Ordenació per resoldre incidències com la de la pista Francesc Calvo

Previ al canvi, el consistori ha obert una consulta pública per rebre aportacions fins al 8 de febrer

Rubí modificarà el Pla General d’Ordenació per resoldre incidències com la de la pista Francesc Calvo

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) obre a consulta pública la modificació puntual del Pla General d’Ordenació (PGO) en els àmbits dels Sistemes d’Espais Lliures situats a la rambleta Joan Miró, a l’àrea esportiva de Can Rosés, als equipaments situats al carrer Mallorca del Pla Parcial del Sector H (Els Nius) i del torrent de Can Tiraries del Plan Parcial del Sector P (Can Sant Joan).

L’objectiu d’aquest canvi és intercanviar les qualificacions per poder donar cobertura urbanística a posteriors actuacions així com a intervencions en les edificacions de les instal·lacions esportives de la pista Francesc Calvo o a les piscines de Can Rosés.

«Ens plantegem aquesta modificació del PGO per poder donar cobertura urbanística a posteriors actuacions, com és el cas de les intervencions en les edificacions dels equipaments», ha explicat el regidor de Planificació Urbana, Rafael Güeto Ortiz.

Millor ordenació del territori

Així, l’objectiu principal de la modificació puntual és ubicar els sistemes que són objecte de la modificació al lloc més adequat per a una millor ordenació del territori: els Sistemes d’Equipaments quedaran integrats al teixit urbà i els Sistemes d’Espais Lliures permetran l’ampliació dels grans parcs situats a la zona est de la ciutat.

Notícies relacionades

Prèviament a la modificació, l’ajuntament obre una consulta pública per rebre les aportacions de la ciutadania. Es podran enviar al portal a partir d’aquest dijous 19 de gener i fins al dimecres 8 de febrer.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí