Cultura

La nova temporada del Teatre La Sala de Rubí començarà el 29 de gener

Dintre de la programació destaca la preestrena de ‘L’alegria que passa’, que serà l’últim espectacle de creació de Dagoll Dagom com a companyia

La nova temporada del Teatre La Sala de Rubí començarà el 29 de gener

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Teatre Municipal La Sala de Rubí (Vallès Occidental) donarà el tret de sortida a la nova temporada el diumenge 29 de gener amb la comèdia de Vuit Temps ‘La Nona’.

Fins al juny, l’equipament cultural serà l’escenari d’una dotzena d’espectacles que, com ha passat els últims anys, inclouran grans noms de la dramatúrgia catalana i espanyola, muntatges creats i produïts a la mateixa localitat, i propostes dirigides al públic familiar.

Dintre d’aquesta programació destaca la preestrena de ‘L’alegria que passa’, que serà l’últim espectacle de creació de Dagoll Dagom com a companyia. En concret, aquest esdeveniment tindrà lloc el 26 de febrer.

Notícies relacionades

«Una vegada més, som davant una temporada molt equilibrada que pretén acostar les arts escèniques a tota mena de públics. Creiem que, per als rubinencs i les rubinenques, és una gran oportunitat de disfrutar d’espectacles de molta qualitat a prop de casa», ha manifestat l’alcaldessa, Ana María Martínez.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí