Regulacions

Rubí obre un termini per rebre aportacions sobre l’Ordenança Reguladora de Soroll i Vibracions

Ja finalitzat l’esborrany, la ciutadania pot fer les seves propostes fins al 10 de febrer

Rubí obre un termini per rebre aportacions sobre l’Ordenança Reguladora de Soroll i Vibracions
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) està redactant l’Ordenança Reguladora del Soroll i les Vibracions, que té per objecte concretar els instruments jurídics i tècnics necessaris perquè es pugui donar una resposta a les inquietuds de la ciutadania sobre la contaminació acústica.

Després que la comissió encarregada de redactar l’avantprojecte de l’ordenança hagi finalitzat l’esborrany, ara s’obre un període de 15 dies hàbils perquè la ciutadania pugui fer les seves aportacions al document.

A Rubí es recullen cinc tipus de queixes per soroll: sorolls per activitats i actes, sorolls produïts per animals, sorolls entre veïns, sorolls a la via pública i altres tipus de sorolls. La nova ordenança ha de concretar els instruments jurídics i tècnics necessaris per donar una resposta adequada a les inquietuds de la ciutadania en relació amb la contaminació acústica. 

Fins al 10 de febrer

Quedaran sotmesos a l’ordenança qualsevol instal·lació, maquinària, projecte de construcció, relacions de veïnat, comportament ciutadà o activitat de caràcter públic o privat, d’acord amb el que estableixi la norma, susceptibles de generar contaminació acústica per soroll, per vibracions o per soroll i vibracions.

Les aportacions es poden fer fins al divendres 10 de febrer, enviant un correu electrònic a mediambient@ajrubi.cat o presentant una instància, tant de manera telemàtica com a presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

Notícies relacionades

Després de recollir les diferents aportacions i incorporar-les al text, es portarà al Ple Municipal per a la seva aprovació inicial.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí