Societat

Rubí convoca ajudes al lloguer dirigides a joves i famílies monoparentals

L’import màxim de la prestació és de 950 euros i es pot sol·licitar fins al 16 de setembre

Rubí convoca ajudes al lloguer dirigides a joves i famílies monoparentals

Ayuntamiento de Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha obert la convocatòria de subvencions per facilitar l’accés a la vivenda a les persones joves de fins a 34 anys i a les famílies monoparentals corresponent a l’exercici 2022.

Aquestes ajudes tenen per objectiu lluitar contra el risc d’exclusió social i, de manera més específica, contra el risc d’exclusió social residencial de dos col·lectius que el Pla local de vivenda de Rubí 2021-2027 identifica com a prioritaris.

En el marc d’aquesta convocatòria, l’ajuntament subvenciona les despeses de formalització de nous contractes de lloguer i les despeses de l’arrendatari de gestió immobiliària, de formalització del contracte d’arrendament, les despeses de notaria i registre, meritats entre el dia 1 d’octubre del 2021 i el dia 15 de setembre del 2022. L’import màxim de les ajudes és de 950 euros.

Notícies relacionades

La ciutadania podrà presentar les sol·licituds fins al 16 de setembre del 2022, prioritàriament a través de la seu electrònica de l’ajuntament o bé a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), sol·licitant cita prèvia.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí