Comunicacions

Rubí vol millorar el servei postal a les urbanitzacions

Martínez es reuneix amb els responsables de Correus per solucionar els dèficits que pateix el veïnat de Sant Muç

Rubí vol millorar el servei postal a les urbanitzacions

Ayuntamiento de Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Rubí (Vallès Occidental), Ana María Martínez, i el regidor del servei de Manteniment d’Urbanitzacions, Miguel Ángel Romero, s’han reunit amb responsables de l’empresa de Correus per abordar i buscar una solució als problemes que tenen les urbanitzacions en la recepció d’enviaments postals.

Aquesta situació és especialment delicada a Sant Muç, una zona on antigament prioritzaven les segones residències i que, amb el pas del temps, s’ha convertit en una urbanització habitada majoritàriament per residències habituals.

Notícies relacionades

Durant la trobada, l’alcaldessa ha demanat que Sant Muç sigui considerada com qualsevol altra zona de la ciutat i que, en aquest sentit, es garanteixi el servei postal universal. Aquest servei s’ha de regir pels principis d’equitat –oferir als usuaris i usuàries que estiguin en condicions similars el mateix tractament i prestacions idèntiques– i de no discriminació –prestar el servei sense diferenciació de cap tipus entre els usuaris que es trobin en condicions anàlogues–.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí Correus