Societat

Les Agents per al Civisme de Rubí fomenten el benestar animal i la tinença responsable

Les activitats lúdiques es realitzaran durant aquest mes de juliol i combinen la conscienciació i l’educació

Les Agents per al Civisme de Rubí fomenten el benestar animal i la tinença responsable

Ayuntamiento de Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les Agents pel Civisme de Rubí (Vallès Occidental) han intensificat aquest juliol la seva tasca de difusió i conscienciació entorn del benestar animal. Ho fan a través d’una sèrie d’activitats itinerants que recorreran diverses places de la ciutat.

Les activitats lúdiques estan pensades per a grans i petits, combinen el joc amb la conscienciació i l’educació. L’objectiu d’aquestes accions és fomentar el benestar animal i la tinença responsable, és a dir, proporcionar eines a la ciutadania per garantir la convivència entre persones i mascotes així com el respecte a l’espai públic.

Aquestes accions proposen activitats manuals, una gimcana i una sopa de lletres, entre altres propostes. Una altra opció és crear una joguina per a la teva mascota a partir de material reciclat. A més una altra dinàmica incidirà en les opcions d’adopció de mascotes.

Notícies relacionades

Les trobades seran els dimecres i dijous entre les 18.30 h i les 20.30 h. L’itinerari comença avui a la plaça d’El Pinar i continuarà dimecres 13 de juliol a la plaça de Neus Català; el dijous 14 de juliol a la plaça del 25 de setembre; el dimecres 20 de juliol a la plaça de Ca n’Oriol; i el dijous 21 de juliol a la plaça de Josep Tarradellas.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí Animals