Vivenda

Rubí acorda amb els veïns de Sant Jordi Parc el projecte de pisos dotacionals del barri

S’ha decidit tirar endavant el projecte de vivendes per a joves a la parcel·la de l’avinguda Castellbisbal número 78

Rubí acorda amb els veïns de Sant Jordi Parc el projecte de pisos dotacionals del barri

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) i els veïns de Sant Jordi Parc han arribat a un acord en la ubicació dels pisos dotacionals del barri, després de mesos de polèmica i diverses reunions. Així, s’ha decidit tirar endavant el projecte de vivendes per a joves a la parcel·la de l’avinguda Castellbisbal, 78 i un espai per a equipaments socials que encara cal definir.

La proposta plantejada per l’ajuntament recull un sostre màxim per a allotjament dotacional de 1600 m2 amb una altura màxima de quatre plantes.

A més, possibilita l’edificació d’equipaments d’ús cultural, sanitari, assistencial, esportiu o residencial per a la tercera edat amb un sostre màxim de 821 m2 distribuïts en una única planta baixa.

Ampliació de l’aparcament

Al contrari, s’ha desestimat l’altra ubicació que plantejava el consistori: un solar situat entre l’avinguda de Castellbisbal i el passatge de Topazi.

Aquest solar, d’acord amb el veïnat, s’incorporarà a la programació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que acabarà definint-ne l’ús final.

Notícies relacionades

Durant la reunió, també s’ha confirmat l’ampliació de l’aparcament, una demanda del veïnat del barri.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí