Infraestructures

Rebuig unànime dels ajuntaments afectats per la línia de molta alta tensió Pierola-Rubí

Els set municipis afectats per la proposta d’infraestructura han acordat presentar al·legacions de manera conjunta i emprendre accions polítiques per tombar el projecte

Rebuig unànime dels ajuntaments afectats per la línia de molta alta tensió Pierola-Rubí

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Ajuntaments de Rubí (Vallès Occidental), Abrera, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Castellbisbal, Hostalets de Pierola i Ullastrell han mostrat el seu total rebuig a la línia de molta alta tensió Pierola-Rubí proposada per l’empresa Forestàlia SL.

Forestàlia SL ha presentat un projecte de construcció d’una línia de molta altra tensió de 400kv que travessarà tota la Catalunya Central amb final a Rubí. Actualment, l’últim tram entre Hostalets de Pierola i Rubí es troba en exposició pública per part del Ministeri de Política Territorial.

Representants dels set municipis afectats per aquesta proposta d’infraestructura han posat en comú el seu desacord en una reunió feta aquesta setmana de manera telemàtica.

Al·legacions i accions polítiques conjuntes

D’aquesta manera, els set municipis han acordat presentar al·legacions de manera conjunta i emprendre accions polítiques per sumar suports institucionals al rebuig d’aquesta infraestructura.

Rubí ja compta amb una línia elèctrica d’alta tensió que travessa barris com el de Can Fatjó i el soterrament de la qual és una de les reivindicacions històriques de la ciutat vallesana.

Notícies relacionades

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO