Participació ciutadana

Rubí obre les votacions dels pressupostos participatius 2022

Habilitar l’entorn del Centre Escardívol com a espai d’oci és la proposta que, de moment, acumula més vots

Rubí obre les votacions dels pressupostos participatius 2022
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Pressupostos Participatius 2022 de Rubí (Vallès Occidental) han entrat en la fase de votació. Des d’aquest dilluns passat i fins al 25 de novembre, els rubinencs majors de 16 anys podran triar les propostes que considerin més interessants per a la ciutat a través de la plataforma Rubí Participa i els punts de votació físics habilitats per a l’ocasió.

Durant la fase de presentació de propostes, s’han recollit un total de 118 aportacions ciutadanes. D’aquestes, 19 són les que han passat a la següent fase ja que la resta no complien les condicions fixades. A més tampoc superen els 125.000 euros de cost.

D’aquesta manera, habilitar l’entorn del Centre Escardívol com a espai d’oci, condicionar el pas de vianants de la carretera de Terrassa amb el passeig del Bullidor, adequar l’entrada del pàrquing de la plaça Salvador Allende per millorar la seguretat i crear un espai per a activitats educatives a l’aire lliure de l’Arborètum són algunes de les propostes que més vots acumulen fins ara.

Notícies relacionades

Les persones que participin podran triar les propostes que considerin més adequades per a la ciutat sempre que l’elecció no superi els 250.000 euros del pressupost total.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí