Iniciatives municipals

L’Ateneu de Rubí obre les inscripcions per a les activitats de l’estiu 2021

Per poder participar en les activitats, que estaran relacionades amb l’escriptura, l’aquarel·la, les arts escèniques i la música, és necessari inscriure’s prèviament a la web

L’Ateneu de Rubí obre les inscripcions per a les activitats de l’estiu 2021
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ateneu de Rubí (Vallès Occidental) ha obert aquesta setmana les inscripcions per a la programació d’estiu, formada per aquelles temàtiques que han tingut bona acceptació en edicions anteriors, com l’escriptura, l’aquarel·la o les arts escèniques.

Així, en forma de tastos formatius s’han previst dues activitats relacionades amb l’escriptura, escriure l’erotisme i escriguem gènere negre, totes dues, amb una durada de quatre hores i un preu de 10 euros, i una de relacionada amb l’aquarel·la, intensiu d’aquarel·la, de set hores i mitja de durada i un preu de 19 euros.

Quant a l’oferta familiar, s’han programat tres noves activitats dins del cicle Art i Creativitat. D’altra banda, cada dimarts a les 19 h se celebrarà una proposta diferent de teatre per poder disfrutar amb nens i nenes.

Teatre i feminisme interseccional

De cara al públic adult també se celebraran diferents activitats escèniques: l’espectacle Música i poesia, el 2 de juliol;Big Mama canta Felícia Fuster,el 14 de juliol, que celebra el centenari d’aquesta autora, i Ese Tango, el 16 de juliol, on Vuit Temps ret homenatge al músic Astor Piazzolla, coincidint també amb els cent anys del seu naixement.

D’altra banda, dins del cicle Feminisme Interseccional, s’han programat els concerts de les cantautores Patrycia, el 9 de juliol, i Alba Mirás, el 15 de juliol, i l’obra de teatre Los hombres blancos deben morir, el 23 de juliol.

Notícies relacionades

A causa del context d’emergència sanitària, totes les activitats requereixen inscripció prèvia a través de la pàgina web o bé de manera presencial a l’equipament. En el cas de les propostes familiars de música i teatre, les places estaran disponibles des d’un mes abans a la realització de l’activitat.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí