Art i Cultura

L’Antiga Estació de Rubí exposa ‘Màscares’, una mostra de trenta escultures de Xavier Costa

L’artista, establert a Barcelona, explora la representació volumètrica del cos humà amb un estil que remet al neocubisme

L’Antiga Estació de Rubí exposa ‘Màscares’, una mostra de trenta escultures de Xavier Costa
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Espai Expositiu Antiga Estació de Rubí ja ha donat el tret de sortida a l’exposició Màscares de l’escultor gallec Xavier Costa, que es podrà visitar fins al pròxim 18 de juliol.

Es tracta d’una selecció d’una trentena de peces en pedra i fusta inspirades en la fisonomia humana, un conjunt d’obres de petit i mitjà format que exemplifiquen el procés creatiu de Costa i la seva investigació constant entorn de les formes escultòriques.

Les peces escollides, explica el consistori, són només una petita mostra de la producció de Costa, la qual compta amb més de 2.000 escultures en el dia d’avui. L’artista, establert a Barcelona, explora la representació volumètrica del cos humà amb un estil que remet al neocubisme.

Notícies relacionades

Màscares es pot visitar de forma gratuïta a l’Espai Expositiu Antiga Estació fins al 18 de juliol en l’horari d’obertura de l’equipament, de dijous a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges i dies festius d’11 a 14 h.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí