Ocupació

Els veïns del Pinar de Rubí comptaran amb un dispositiu d’inserció sociolaboral

  • En concret, s’oferirà un programa d’orientació i acompanyament per millorar l’ocupabilitat dels usuaris

  • El projecte durarà sis mesos, del 3 de maig al 31 d’octubre del 2021

  • Per portar a terme aquesta acció el consistori ha rebut una subvenció de 101.442 euros del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

Els veïns del Pinar de Rubí comptaran amb un dispositiu d’inserció sociolaboral
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Forma, engegarà un dispositiu d’inserció sociolaboral per a veïns i veïnes del barri del Pinar. La iniciativa tindrà una durada de sis mesos, del 3 de maig fins al 31 d’octubre d’aquest any.

El dispositiu es localitzarà al Centre Cívic La Cruïlla i oferirà un programa d’orientació i acompanyament individualitzat per a 65 persones, amb la intenció de millorar l’ocupabilitat dels usuaris facilitant-ne la inserció laboral. El servei estarà obert de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.

Aquells que participin en el projecte accediran a les mesures ocupacionals corresponents en funció de les seves necessitats, des d’informació del mercat laboral, orientació professional o motivació per a l’ocupació fins a pràctiques en empreses o acompanyament a la inserció, entre d’altres.

Una subvenció de més de 100.000 euros

Per portar a terme aquesta acció el consistori ha rebut una subvenció de 101.442 euros del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del projecte ‘Treball als barris’.

Notícies relacionades

La subvenció, explica el govern local, també s’ha destinat a un programa d’experiència laboral que ha permès contractar sis persones a l’atur perquè adquireixin experiència professional i millorin la seva ocupabilitat.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO