Subvencions

Les famílies de Rubí ja poden sol·licitar els ajuts econòmics per als casals d’estiu

  • Els interessats podran presentar la petició de subvenció del 8 al 21 d’abril

  • En funció de la renda de la unitat familiar, els ajuts, podran ser del 75%, 50% o 25% de l’import de referència

Les famílies de Rubí ja poden sol·licitar els ajuts econòmics per als casals d’estiu
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí obrirà aquest dijous 8 d’abril el període de sol·licitud per a les subvencions dels casals d’estiu, que aquest any aniran directament les famílies usuàries amb la voluntat de garantir que tots els nens i nenes de la ciutat tinguin accés als casals d’estiu, independentment de la capacitat econòmica de les seves famílies.

En funció de la renda de la unitat familiar la subvenció podrà ser del 75%, el 50% o el 25% de l’import de referència. Per poder ser beneficiari de l’ajuda és necessari estar empadronat a Rubí, cursar qualsevol curs de P3 a 6è durant el curs 20-21, disposar d’un DNI, NIE o NIF i que la renda de la unitat familiar de convivència no superi els llindars econòmics establerts per les bases reguladores.

En el cas de rebre l’ajuda aquesta es farà arribar a l’entitat organitzadora del casal una vegada s’hagi formalitzat la matrícula, aclareix el consistori.

Del 8 al 21 d’abril

Les sol·licituds es podran presentar del 8 al 21 d’abril «preferentment» en línia a través de la seu electrònica o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) amb cita prèvia. En cas que cap d’aquestes opcions sigui viable, de manera excepcional, es pot portar la documentació a la consergeria de l’edifici de L’Escardívol.

Notícies relacionades

Els casals d’estiu 2021 organitzats per les AFA i AMPA de les escoles públiques d’educació infantil i primària, es realitzaran a les escoles públiques d’educació infantil i primària de la ciutat del 30 de juny al 30 de juliol.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí