Hàbits Saludables

Rubí repartirà 30 quilos de mandarines pel Dia Mundial de la Salut

  • L’acció, que també coincideix amb l’Any Internacional de les Fruites i Verdures, pretén informar a la població del vincle entre nutrició i salut

  • La fruita es repartirà el 7 d’abril entre les 10.30 i les 13.30h a la plaça Pere Aguilera

Rubí repartirà 30 quilos de mandarines pel Dia Mundial de la Salut
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 7 d’abril, Dia Mundial de la Salut, el Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Rubí repartirà 30 quilos de mandarines entre la població per recordar la importància d’una alimentació saludable, en concret d’un consum més gran de fruites i verdures a l’hora de millorar la salut.

Així, coincidint amb la joia, entre les 10.30 i les 13.30 h del 7 d’abril, el personal del Servei de Salut Pública s’instal·larà a la plaça Pere Aguilera per oferir una peça de fruita a aquelles persones que s’acostin a informar-se del vincle entre la nutrició i la salut. En concret, es repartiran fins a 30 quilos de mandarines gràcies a la col·laboració de l’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal de Rubí.

A més, durant tota la setmana, el perfil d’Instagram de l’Ajuntament publicarà petits qüestionaris del tipus veritable o fals amb la intenció de donar a conèixer informació útil sobre el consum de fruites i verdures i per ajudar a desmuntar algunes falses creences.

Promoure hàbits saludables

D’altra banda, en commemoració del Dia Mundial de la Salut, es penjaran dues pancartes en dos punts diferents de l’illa de vianants de la ciutat.

Notícies relacionades

«Aquestes accions responen de manera directa a un dels objectius que ens hem marcat en el procés d’elaboració del nou Pla local de Salut, com és la promoció d’hàbits saludables entre la ciutadania. Hi ha moltes maneres d’incidir en la salut de les persones, i l’alimentació és una de les principals», ha remarcat la regidora de Salut Pública, Marta Oliva Martín.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO