Banc de Sang i Teixits

La biblioteca de Rubí acollirà quatre jornades de donació de sang a l’abril i al maig

  • Es podrà donar els dies 6 i 20 d’abril i 4 i 18 de maig de 10 a 14h i de 16.30 a 20.30h

  • És necessari reservar hora a través de la pàgina web del Banc de Sang i Teixits

  • Cada dia es necessiten al voltant de 1.000 donacions per poder garantir el subministrament de components sanguinis a tots els pacients que ho necessitin

La biblioteca de Rubí acollirà quatre jornades de donació de sang a l’abril i al maig
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Banc de Sang i Teixits ha programat quatre jornades més de donació de sang a l’espai Biblio Social, situat a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler de Rubí.

La primera jornada serà el proper dimarts 6 d’abril, amb l’objectiu de recuperar les reserves de sang després d’un període de vacances (Setmana Santa) en què les donacions solen minvar malgrat que les necessitats es mantenen.

La segona jornada, també a l’abril, serà dimarts dia 20 i estarà dinamitzada per l’Escola Maristes. Les altres dues cites seran el 4 i 18 de maig. En tots els casos, l’horari de donació serà de 10 a 14h i de 16.30 a 20.30h.

Baixa participació

Per poder donar és necessari reservar hora a través de la pàgina web del Banc de Sang i Teixits. Per ara, hi ha 25 persones apuntades per a la sessió del 6 d’abril; encara queden 71 places disponibles.

Des del Banc de Sang alerten que el desconfinament comarcal ha provocat una baixada en les donacions de sang en els últims dies i calculen que continuarà baixant en els propers.

Per tal de combatre la baixa participació, des de fa uns dies, el web permet visualitzar en temps real l’estat de les reserves de donacions, per la qual cosa aquells interessats a donar puguin apuntar-se en moments de més necessitat.

Notícies relacionades

Cada dia es necessiten al voltant de 1.000 donacions per poder garantir el subministrament de components sanguinis a tots els pacients que ho requereixin.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí