Iniciatives municipals

Deu veïnes de Rubí participen en un nou curs d’horticultura als horts de Cova Solera

  • La formació, basada en una metodologia pràctica, pretén oferir eines per fomentar la inclusió social i la capacitació professional

  • Una vegada completades les vuit sessions, les participants rebran un certificat d’assistència i aprofitament per acreditar la formació en el currículum

Deu veïnes de Rubí participen en un nou curs d’horticultura als horts de Cova Solera
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí ha donat el tret de sortida a un nou curs de jardineria i horticultura als horts municipals de Cova Solera amb l’objectiu de fomentar la inclusió social i la capacitació professional d’un grup de deu dones de la ciutat.

Aquesta formació, explica el consistori, pretén oferir a aquestes veïnes de Rubí recursos i eines per millorar la seva incorporació al món laboral i promoure el desenvolupament autònom dels seus projectes de vida.

Així, al llarg de les vuit sessions del curs, eminentment pràctic, s’estudien diferents conceptes i temàtiques com la utilització de la maquinària agrícola; la realització de treballs de poda manual d’arbres fruiters; els vivers ecològics i plantes aromàtiques; i les tasques de sembra directa i de plantació.

Notícies relacionades

Una vegada completada aquesta formació, les participants rebran un certificat d’assistència i aprofitament. Amb aquest document, aclareix el govern local, podran acreditar la formació en el currículum i utilitzar-la com a carta de presentació a l’hora de buscar feina del sector.

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO