Nadal diferent

Els Reis arribaran també aquest any a Rubí malgrat les restriccions de mobilitat

L’acte de rebuda tindrà lloc al Castell de la localitat el dimarts dia 5 a partir de les 19 hores

Els Reis arribaran també aquest any a Rubí malgrat les restriccions de mobilitat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ho han aconseguit. Malgrat les restriccions de mobilitat, el Mag Rubisenc va anunciar via xarxes socials el primer de gener que els Reis d’Orient arribaran aquest dimarts a les set de la tarda a la localitat del Vallès Occidental i que, tot i que no tindrà lloc la tradicional cavalcada, sí que es dirigiran als nens de la localitat al Castell de Rubí.

No en va, el Mag Rubisenc és un vell alquimista encarregat, cada any, d’assegurar l’arribada dels mags d’Orient a la seva tradicional cita del 5 de gener. En aquesta ocasió, ha fet falta que l’Ajuntament expedís un permís especial, ateses les restriccions de mobilitat imposades arran de la pandèmia.

En aquesta ocasió, no obstant, els nens no podran tocar-los ni estrènyer la mà a Ses Majestats. Però ser-hi, hi seran. Això sí, només podran veure’ls en directe una quantitat de persones reduïda: els primers que van fer la petició per assistir a un dels sis torns que s’han establert entre les 17.30 i les 21.15 hores.

Notícies relacionades

Els que no tinguin entrades per assistir a l’acte, hauran de connectar-se exactament a les 19 hores a les xarxes socials de l’Ajuntament, on els mags vinguts d’Orient es dirigiran als rubinencs aquest any tan especial, però en el qual els Reis d’Orient fan més falta que mai.

Aquest dilluns ha finalitzat el campament del Mag Rubisenc instal·lat durant tres dies al Castell de la localitat.