CULTURA

L'Ateneu de Rubí rendeix homenatge als cantautors Toti Soler i Gemma Humet en la seva programació de novembre

El 12 de novembre, Toti Soler i Gemma Humet presentaran a l'equipament municipal el seu primer disc junts: 'Petita festa'

El 26 de novembre tindrà lloc 'El mèdium', una lectura dramatitzada de l'obra poètica de Joan Perrucho amb la participació de Laura Pau i Josep Pedrals

fcasals47068415 icult  toti soler  y gemma humet190223142629

fcasals47068415 icult toti soler y gemma humet190223142629

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ateneu de Rubí, durant el mes de novembre, presentarà dues propostes que rendeixen homenatge a grans autors referents de la poesia: un concert conjunt de Toti Soler i Gemma Humet i una lectura dramatitzada de poemes de Joan Perrucho.

Serà dijous 12 de novembre, a partir de les 19.30 h, quan els rubinencs podran assistir a la presentació del primer disc conjunt de Toti Soler i Gemma Humet, ‘Petita festa’, a l’equipament municipal. Aquesta obra, nascuda després de vuit anys de col·laboració artística, «posa veu i música a les obres de diversos poetes», des d’Ovidi Montllor  a Maria Mercè Marçal, entre d’altres. 

D’altra banda, explica el consistori, l’Ateneu s’afegeix a l’Any Perrucho programant ‘El mèdium’, un xou de lectura dramatitzada de poemes que es podrà veure a Rubí dijous 26 de novembre a les 19.30 h. L’acte comptarà amb la participació de l’actriu Laura Pau i el poeta Josep Pedrals, que rendiran homenatge a l’obra poètica de Perrucho.

Cultura segura 

L’Ajuntament de Rubí ha volgut posar èmfasi que «totes les activitats de l’Ateneu es fan seguint les indicacions de les autoritats per contenir la Covid-19. L’aforament es manté reduït al 50%, s’apliquen totes les mesures d’higiene distància entre persones, i les persones assistents estan obligades a presentar una declaració responsable». 

Notícies relacionades

Així mateix, continuen «per garantir la correcta ocupació dels espais, a més, és necessari inscriure’s prèviament a totes les activitats de manera telemàtica». 

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA