TORNADA A LA NORMALITAT

El servei municipal Font del Ferro de Rubí torna a la plena activitat després del confinament

Al juny es va reactivar el centre especial de treball de l'empresa i es van reprendre les brigades de manteniment en places, jardins, urbanitzacions i polígons

Durant el tancament, l'entitat ha mantingut el contacte amb les persones usuàries i treballadores, ciutadans amb discapacitat intel·lectual

image-2

image-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Font del Ferro de Rubí ha tornat a la seva plena activitat habitual després de mesos de confinament per la crisi de la Covid. L’empresa municipal, durant aquest temps, ha mantingut el contacte amb les persones usuàries i treballadores de la finca, ciutadans amb discapacitat intel·lectual, especialment vulnerables en aquesta situació. 

Al llarg del mes de juny es va reactivar el centre especial de treball (CET) de l’empresa municipal. Es va posar a punt el viver i les brigades de la Font del Ferro van reprendre les tasques de manteniment en places, jardins, urbanitzacions i polígons d’activitat econòmica. 

Aquest mes de juliol s’ha recuperat la venda de planta al públic, que, segons ha informat l’Ajuntament de Rubí, es farà de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h. També ha tornat l’activitat presencial dels Serveis d’Atenció Diürna. No obstant, no serà fins al setembre que obri el punt de venda del Mercat. 

El retorn progressiu i les mesures de seguretat 

L’ajuntament ha destacat que, per poder afrontar aquesta nova etapa amb totes les garanties, la Font del Ferro ha seguit en tot moment les recomanacions de l’Associació Empresarial d’Economia DINCAT, de la xarxa de Plena Inclusió i de Protecció Civil de Catalunya. 

Des de l’equip tècnic, informa el consistori, s’ha realitzat un qüestionari als usuaris i treballadors per conèixer les seves «inquietuds» i, a continuació, elaborar un protocol de retorn progressiu.

Notícies relacionades

L’ajuntament també ha destacat la importància de la reorganització de moltes de les activitats, «per garantir la seguretat i benestar de tots».  

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA