PLA DE MODERNITZACIÓ DELS PARCS D'ACTIVITAT EMPRESARIAL

Rubí destinarà 2,1 milions d'euros a la renovació de l'enllumenat de Cova Solera i Can Jardí

Del cost total 1,4 milions d'euros provenen de la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona al pla de millores

Les accions del projecte són el resultat d'una enquesta entre les companyies d'aquests dos àmbits industrials del municipi

image-2

image-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pla de renovació de l’enllumenat de Cova Solera i Can Jardí ja s’ha posat en marxa. Aquests Parcs d’Activitat Empresarial (PAE), que compten amb unes 350 empreses i 3.800 treballadors, comptaran amb la millora, ja finalitzada, la tardor vinent.

El projecte forma part del Pla de Modernització dels Parcs d’Activitat Empresarial que impulsa la Diputació de Barcelona. Rubí, informa el consistori, és una de les cinc ciutats de la demarcació que rebran finançament de l’ens supramunicipal d’un total de 19 projectes presentats.  

El cost global de l’actuació suma un total de 2,1 milions d’euros, dels quals 1,4 milions provenen de la subvenció de la Diputació de Barcelona, segons les dades que ha facilitat l’Ajuntament de Rubí. 

La renovació de l’enllumenat i l’ampliació del pont de Cova Solera amb un carril per a vianants i ciclistes 

El projecte ‘Integració Sostenible del Paisatge Industrial’, destaca el consistori, inclou accions resultants d’una enquesta entre les companyies que desenvolupen la seva activitat en aquests dos àmbits industrials del municipi. 

Ha sigut arran de l’opinió entre les diferents empreses que l’Ajuntament ha decidit apostar per la renovació de l’enllumenat i l’ampliació del pont de Cova Solera amb la creació d’un carril destinat a vianants i bicicletes

Notícies relacionades

El regidor de Serveis a l’Empresa, Rafael Güeto Ortiz, ha volgut destacar que «Rubí fa un esforç econòmic molt gran per ser una ciutat competitiva i atractiva per a les empreses. És per això que volem que les millores es facin comptant amb les seves necessitats i escoltant les seves opinions. Aquest projecte és fruit de la col·laboració de les empreses i associacions empresarials». 

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA