25.000 metres quadrats

Amazon obrirà a la tardor una nova estació logística a Rubí

Estarà ubicada a l'àrea industrial de Can Rosés i crearà 100 llocs de treball fixos durant el primer any d'activitat

image-2

image-2

1
Es llegeix en minuts

La multinacional de la distribució Amazon ha anunciat aquest divendres que la pròxima tardor obrirà dues noves estacions logístiques, ubicades a Rubí (Barcelona) i Leganés (Madrid), amb prop de 25.000 metres quadrats i 100 llocs de treball directes cada una.

En un comunicat, el director d’Amazon Logistics a Espanya, Paolo Patrone, ha indicat que aquestes dues obertures són rellevants per al «recolzament a l’economia local», ja que la seva empresa treballa amb petites companyies de repartiment independents i les ajuda a créixer en els seus negocis.

L’estació logística a Rubí, de 25.540 metres quadrats, estarà ubicada a l’àrea industrial de Can Rosés.

Amazon hi crearà 100 feines fixes durant el primer any d’activitat, a les quals se sumarien més de 300 llocs per a conductors que seran contractats per les nou companyies d’entrega independents amb les quals col·laborarà en aquesta estació.

«Donem la benvinguda a Amazon, com a nova empresa que s’instal·la a la nostra ciutat. Rubí és un municipi amb vocació industrial i un dels teixits econòmics més potents de Catalunya. És un motiu d’orgull que una empresa amb la magnitud d’Amazon hagi vist els nombrosos avantatges que suposa recalar a la nostra ciutat i desitgem que la seva presència representi un nou impuls econòmic per a Rubí. Continuem treballant als nostres parcs d’activitat econòmica amb la intenció de fer-los atractius i competitius per a les empreses que vulguin seguir l’exemple d’Amazon», ha comentat Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí.

Des del 2011

La posada en marxa d’Amazon.es (Amazon España) va tenir lloc el 2011 i la seva xarxa logística es va iniciar el 2012 amb el centre logístic de San Fernando de Henares (a l’est de Madrid).

En els anys següents va obrir centres logístics al Prat de Llobregat, Martorelles i Castellbisbal (Barcelona), i Illescas (Toledo).

Amazon té anunciats dos centres més a Dos Hermanas (Sevilla) i Alcalá de Henares (Madrid).

Notícies relacionades

A més, Amazon també compta amb dos centres logístics urbans a Madrid i Barcelona, per a les entregues que considera «ultraràpides».

A tot això s’hi sumen dos centres de distribució, ubicats a Getafe (Madrid) i Barberà del Vallès (Barcelona), i 14 estacions logístiques.