durant el desconfinament

L'Ateneu de Rubí amplia la seva oferta d'activitats amb formació virtual gratuïta

Les inscripcions per a les diferents càpsules programades es podran fer en línia a partir del dimecres 27 de maig

L'oferta consta d'11 formacions repartides en dues setmanes que inclouen un ampli ventall de temàtiques, des de pintura fins al mètode Feldenkrais

image-2

image-2 / JORDI GARCIA -@LOCALPRES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pròxim dimecres, 27 de maig, a partir de les 10.00 h, s’obriran les inscripcions per a les noves càpsules formatives que ha programat l’Ateneu Municipal de Rubí entre el 8 i el 22 de juny. Es tracta d’activitats amb una durada aproximada d’una hora i mitja que es podran seguir de manera gratuïta a través de les aplicacions de videoconferència Zoom i Google Meet.

Amb aquesta nova proposta, l’Ateneu amplia l’oferta de tallers i conferències virtuals d’aquest confinament i recupera un dels puntals de la seva programació habitual: la formació. D’aquesta manera, l’equipament vol continuar al costat dels seus usuaris, alhora que s’obre a altres públics que potser no havien participat mai en les seves propostes per la llunyania física.

Sota la premissa que la cultura no es pot aturar, l’Ateneu ha preparat petites sessions impartides pel professorat de sempre i un altre que s’ha anat incorporant aquesta primavera. 

L’oferta consta d’11 càpsules repartides en dues setmanes que inclouen un ampli ventall de temàtiques. La voluntat de l’Ateneu és que actuïn com a introducció dels cursos que es programaran a l’equipament en els pròxims trimestres: pintura, fotografia, astronomia, escriptura cine, cosmètica natural, modernisme o el mètode Feldenkrais, entre d’altres.

Notícies relacionades

Tot i que la formació és gratuïta, és necessari formalitzar la inscripció a partir del dia 27 de maig i fins al 6 de juny a cursos.ajuntamentrubi.cat per rebre els enllaços i les claus d’accés a les plataformes digitals. I els detalls de la programació es poden consultar en la pàgina web de l’Ateneu. 

Més notícies de Rubí