recta final

Rubí reprèn les obres d'ampliació de l''skatepark' i d'adequació del terreny de la petanca Santa Rosa

Els treballs es van aturar a mitjans de març com a conseqüència de la declaració de l'estat d'alarma per la Covid-19

image-2

image-2 / (c)MIGUEL LOPEZ MALLACH

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dilluns, 18 de maig, es reprenen les obres d’ampliació de l’‘skatepark’ de Can Sant Joan i els treballs per traslladar les instal·lacions del Club de Petanca Santa Rosa, ubicades actualment a Ca n’Oriol, a un nou emplaçament, situat al costat de l’estadi de Can Rosés. Les dues actuacions es van haver de parar el 16 de març amb un 80% de l’obra executada, arran de la declaració de l’estat d’alarma per frenar l’expansió de la Covid-19.

Amb les obres d’ampliació de l’‘skatepark’, l’ajuntament vol augmentar la superfície dedicada a aquesta pràctica esportiva, dissenyar un circuit pensat per a diferents nivells i crear zones d’estada perquè les persones que acompanyin els patinadors puguin disfrutar d’aquest espai. 

Els treballs estaven molt avançats en el moment en què van quedar interromputs: només faltava executar tot el paviment de formigó de la zona patinable, pavimentar la connexió entre el nou ‘skatepark’ i l’antic, col·locar-hi el mobiliari urbà i l’enllumenat. Aquestes intervencions es realitzaran a partir d’aquest dilluns i durant aproximadament unes nou setmanes.

Recta final

Notícies relacionades

Quant a l’adequació del terreny on s’ubicaran les instal·lacions del Club de Petanca Santa Rosa, els treballs també eren en la recta final, ja que només faltava executar un 20% de l’obra. Així, a partir d’aquest dilluns s’executarà la base per col·locar les casetes i es faran les pistes de petanca, a més de col·locar-hi el mobiliari urbà i instal·lar-hi la il·luminació. Es preveu un termini d’execució d’un mes i mig, aproximadament.

A part d’aquestes dues actuacions, incloses en el pla d’inversions financerament sostenibles (PIFS), també es van parar les obres del carrer de Lourdes i els treballs per realitzar una plataforma sobre el talús del camp de futbol del 25 de Setembre per alliberar l’espai que ara ocupen els mòduls prefabricats, on s’haurà de construir un edifici que aglutini els diferents serveis. L’ajuntament està treballant per poder reiniciar aquestes actuacions a principis de juny.

Temes:

Rubí Urbanisme