per evitar el contagi

Rubí reparteix 10.000 mascaretes entre els usuaris del transport públic

La distribució s'ha iniciat dilluns entre els viatgers de l'autobús urbà, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i del servei de taxi local

image-2

image-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dilluns passat ha entrat en vigor l’obligatorietat d’utilitzar mascareta en el transport públic. Per aquesta raó, l’Ajuntament de Rubí i Protecció Civil han iniciat el repartiment de mascaretes a les persones que han utilitzat alguna línia d’autobús urbà, els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) o bé el servei de taxi local.

S’han repartit 10.000 mascaretes. D’aquestes, 5.000 s’han fet arribar als usuaris i usuàries a través de l’empresa que gestiona l’autobús urbà, Rubibus. Des de l’inici del servei d’aquest dilluns, les persones viatgeres han rebut una mascareta de mans dels conductors dels vehicles. 

A més, els combois disposen de cartells informatius sobre la normativa de seguretat vigent. En aquest sentit, els usuaris han de mantenir les distàncies de seguretat pertinent i s’han de deixar buits la meitat dels seients. D’altra banda, les persones que viatgen dretes han de tenir en compte que la densitat fixada és de dues persones per metre quadrat.

En paral·lel, membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Rubí han estat repartint mascaretes al vestíbul de l’Estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) entre les persones que es disposaven a agafar el tren. Aquest dilluns s’han repartit prop de 1.000 unitats en aquest espai.

Notícies relacionades

D’altra banda, també s’han fet arribar 1.000 mascaretes al servei de taxi de Rubí perquè siguin repartides entre les persones usuàries del servei.

Més notícies de Rubí