una per persona

Repartides 2.000 mascaretes en dos dies a l'estació de Ferrocarrils de Rubí

Voluntaris de Protecció Civil, amb el recolzament de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, han entregat aquest material a les persones que s'han de desplaçar amb tren per anar a la feina

image-2

image-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les mascaretes que el Govern espanyol ha enviat a Catalunya per ser repartides en els municipis de més de 30.000 habitants s’han distribuït aquest dimarts i dimecres al matí. A Rubí s’han dispensat un total de 2.000 entre les persones que han d’anar a treballar i han de fer-ho en transport públic.

Un equip format per cinc voluntaris de Protecció Civil ha sigut l’encarregat de repartir aquest material dimarts i dimecres, entre les 6.30 i les 12 h, a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Els voluntaris, que han comptat amb un dispositiu de protecció per part de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, han dut a terme la distribució de les mascaretes sense cap incidència.

Aquest material s’ha entregat únicament a les persones que han d’anar a treballar i només poden desplaçar-se fins al centre de treball en transport públic. Per aquesta raó, les mascaretes només s’han dispensat un cop el viatger havia validat el bitllet i només se n’ha facilitat una per persona.

Notícies relacionades

A l’hora d’escollir els punts de distribució d’aquest material, s’han prioritzat els grans nodes de viatgers. En aquest sentit, Ferrocarrils de la Generalitat és el transport públic amb més demanda d’usuaris aquests dies.

Més notícies de Rubí