760 llocs de treball en joc

Els treballadors de Continental fan vaga per exigir «concrecions» sobre el procés de venda i el futur de la plantilla

Pacheco lamenta l'actitud «unilateral» de la companyia i demana una solució «laboral, econòmica i social» per als 760 empleats

foto 3594940

foto 3594940

1
Es llegeix en minuts
El Periódico/ACN

La plantilla de Continental de Rubí porta a terme aquest dimecres la primera jornada de vaga després que el mes de desembre la direcció anunciés la seva voluntat de vendre les dues fàbriques que té al municipi. 

Els treballadors lamenten la falta d’avenços en les negociacions i «l’opacitat» del procés de compra. I indiquen que a hores d’ara només coneix que tres companyies espanyoles del sector de l’automoció estarien interessades en l’operació, però no sap en quins termes. 

«Volem un pla de jubilacions anticipades, de recol·locacions i d’indemnitzacions», ha dit la presidenta del comitè d’empresa, Nuria Requena, que ha exigit «concrecions» i saber «quin és el punt de partida per defensar els 760 llocs de treball».

Per la seva banda, el secretari general de CCOO, Javier Pacheco, ha lamentat l’actitud «unilateral» de la direcció i li ha demanat una solució «laboral, econòmica i social».

Seguiment total

Fonts pròximes als treballadors de l’empresa han informat a EL PERIÓDICO que el seguiment de la vaga per part de la plantilla «ha sigut total». 

La manifestació s’ha traslladat el migdia d’aquest dimecres des de les portes de la planta Continental de Rubí fins a l’Ajuntament de la localitat, on s’ha llegit un manifest. 

Notícies relacionades

La previsió és que el torn dels treballadors que comencen aquesta tarda també «aguantin la vaga» fins a la nit, segons fonts sindicals.

Més notícies de Rubí

Temes:

Rubí CCOO Vagues