Festa de cap d'any

Rubí donarà la benvinguda al 2020 amb un espectacle de llum, videoprojeccions i discjòqueis

L'equipament cultural El Celler es convertirà per segon any consecutiu en una sala de festes per rebre el nou any amb els temes musicals més populars del 2019

image-1

image-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els rubinencs estan convidats a celebrar l’entrada del 2020 a la festa ‘Un Cap d’Any de Llum’ a El Celler la matinada de dimarts a dimecres. 

A partir de les 00.30 hores, l’equipament del carrer del pintor Coelho obrirà les portes a qui vulgui disfrutar d’aquesta nit amb bona música. 

La llum serà una de les protagonistes d’aquesta celebració com ho és la decoració de Nadal dels carrers de Rubí. 

Les personis assistents a la festa podran disfrutar de dos ambients musicals, un a l’interior d’El Celler i un altre a la plaça del costat. 

Cadascun d’aquests espais estarà animat per un ‘dj’, que punxarà una selecció de grans èxits entre els quals destacaran els temes musicals més populars d’aquest 2019. 

A més, la sessió programada a l’exterior d’El Celler comptarà amb el recolzament de videoprojeccions d’animació editades especialment per a l’ocasió.

Com l’any passat, s’aprofitarà la diferència horària amb altres països per celebrar diverses vegades l’entrada del nou any i, durant la nit, el públic podrà disfrutar de diverses sorpreses.

Es tracta d’una celebració amb entrada lliure i un aforament limitat que s’allargarà fins a les 4.30 de la matinada. 

Notícies relacionades

Les persones menors de 16 anys podran accedir al recinte acompanyats pels seus progenitors o tutors legals o bé acompanyades de persones majors d’edat autoritzades pels progenitors o els tutors.

Més notícies de Rubí

Temes:

Cap d'any