per poc més de 2.000 euros

Les parades de bus de la zona d'urbanitzacions de Rubí tindran suports isquiàtics

Aquests elements permeten el descans, sense necessitat d'asseure's i haver d'incorporar-se, de les persones que tenen dificultats per fer aquest moviment, ja que poden recuperar la posició vertical fàcilment

Aquest tipus de suports estan recomanats per a persones grans, embarassades i persones amb problemes lumbars, d'esquena, que utilitzen crosses o bastons o que tenen algun tipus de discapacitat física

image-1

image-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí ha començat a instal·lar seients isquiàtics en una desena de parades de l’autobús urbà ubicades a les urbanitzacions. L’objectiu d’aquesta mesura és millorar la comoditat dels usuaris i usuàries del servei de RubíBus mentre esperen aquest mitjà de transport. El cost és de 2.491,21 euros. 

Un suport isquiàtic és un tipus de mobiliari urbà que permet el descans de les persones sense necessitat d’asseure’s i haver d’incorporar-se, per la qual cosa resulta adequat per a aquelles que tenen dificultats per fer aquest moviment, ja que poden recuperar la posició vertical fàcilment. Aquests elements, que incorporen un suport adequat per al descans de la zona lumbar estant dempeus, no estan pensats per asseure-s’hi, sinó per recolzar-s’hi.

Aquest tipus de suports estan recomanats per a persones grans, embarassades i persones amb problemes lumbars, d’esquena, que utilitzen crosses o bastons o que tenen algun altre tipus de discapacitat física.

Notícies relacionades

A més, com són més reduïts que els bancs estàndard, també permeten optimitzar l’espai de les parades on s’instal·len. De fet, a l’hora d’escollir les ubicacions, l’Ajuntament ha prioritzat les que disposen de menys amplada. 

Les parades

Les parades del servei de bus urbà que comptaran amb aquests nous elements de descans seran:

Més notícies de Rubí

Temes:

Autobusos