MILLORES ALS JUTJATS

Justícia inverteix 635.000 euros a reformar els jutjats de Rubí

Les obres, que tindran una durada de set mesos, inclouen l'ampliació del vestíbul de l'edifici principal i la construcció d'una nova sala per atendre les víctimes

big 683163111111219 02

big 683163111111219 02 / Departament de Justícia (DGCG)

1
Es llegeix en minuts
ACN

El Departament de Justícia invertirà un total de 635.946 euros a reformar els jutjats de Rubí amb l’objectiu de fer-los més funcionals i millorar el confort de treballadors i usuaris. Les obres, adjudicades a l’empresa Infraestructuras Trade SL, tindran un període d’execució de set mesos i s’iniciaran en les pròximes setmanes.

Entre les principals accions es trobal’ampliació del vestíbul ubicat a l’edifici principal –al carrer Pere Esmendia i que acull els jutjats de primera instància i instrucció 1 a 6 i el Deganat– i el trasllat de la sala de vistes d’aquesta planta al soterrani, al costat de les altres dues sales existents.

Així mateix, es crearà una sala per atendre les víctimes en la mateixa planta soterrada, s’adequarà l’escala principal i una sortida d’emergència, s’adaptaran els banys i s’ampliaran les sales d’espera, a més de condicionar-se les instal·lacions per eliminar les humitats existents.

La nova organització obligarà a traslladar part dels arxius que hi ha al soterrani als dos espais de reserva que s’ubiquen a les seus judicials de la carretera de Sant Cugat –on es troben els jutjats de primera instància i instrucció 7 i 8– i del carrer Espoz i Mina –que acull el Col·legi d’Advocats i Procuradors–.

Notícies relacionades

El partit judicial de Rubí, amb una població de 76.423 habitants, dona servei a tres municipis del Vallès Occidental: Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat del Vallès. 

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA