BEQUES PER A ESTUDIANTS

Rubí ofereix assessorament per a l'obtenció d'ajuts dirigits a estudis postobligatoris

Les persones interessades a sol·licitar una beca poden demanar hora per ser ateses a l'Espai Jove Torre Bassas

casa-de-la-vila-rub

casa-de-la-vila-rub

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alumnat interessat a accedir a beques i ajuts per cursar estudis postobligatoris tornarà a comptar aquest any amb un espai d’orientació i acompanyament situat a l’Espai Jove Torre Bassas. Per beneficiar-se d’aquest servei, que s’iniciarà el 2 de setembre, els interessats hauran de demanar cita prèvia.

'Rubí Jove' ofereix assessorament individual o en grup sobre el catàleg d’ajuts existents –beques generals del Ministeri d’Educació i Formació Professional i beques Equitat de la Generalitat de Catalunya–, i també ajuda en la tramitació de la sol·licitud.

Des del consistori recorden que, en el cas de les beques per cursar estudis postobligatoris no universitaris, “la convocatòria estarà oberta fins a l’1 d’octubre”,i que les beques per a estudis universitaris “es podran demanar fins al 15 d’octubre”.

Quart any de la iniciativa

Aquest és el quart any que l’ajuntament obre aquest espai d’orientació dirigit a l’alumnat d’ensenyaments postobligatoris i superiors, tant universitaris com no universitaris.

Notícies relacionades

A través d’aquest servei, “l’administració local vol facilitar a l’alumnat eines que li permetin salvar possibles impediments econòmics per continuar els seus estudis després de l’etapa obligatòria”, expliquen des del consistori.

Més notícies de Rubíen l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA