L'OSE prepara dos grans tallers a Rubí per tractar els reptes de la indústria 4.0

L'Oficina de Serveis a l'Empresa celebrarà a la Masia Can Serra les sessions del 'Rubiemprèn' i el 'Rubindústria'

Durant els primers sis mesos del 2019, fins a 291 persones han assistit a les diferents formacions ofertes

sesin-rub

sesin-rub / JORDI GARCIA -@LOCALPRES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El calendari formatiu de la segona meitat de l’any inclou les dues grans jornades del’Escola d’Emprenedoria: el ‘Rubiemprèn’ i el ‘Rubindústria’, que gestiona l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE). La jornada ‘Rubiemprèn’ 2019 se celebrarà el 10 d’octubre i el ‘Rubindústria’, el 7 de novembre. “Les dues sessions tractaran els reptes de la indústria 4.0”, expliquen des de l’Ajuntament de Rubí.

A més dels dos grans esdeveniments dedicats a l’emprenedoria i la indústria, el calendari formatiu fins a finals d’any inclou 13 cursos més vinculats al món de la tecnologia i l’emprenedoria.

Totes les accions tindran lloc al fòrum de la Masia de Can Serra, en horari de matí, i es realitzen amb la col·laboració de Cecot Rubí o subvencionades per la Diputació de Barcelona i, per tant, no tenen cap cost per a l’alumnat.

291 persones han assistit als cursos aquest any

L’OSE ha ofert 17 accions formatives durant la primera meitat de l’any dirigides al teixit empresarial. “Els ajuntaments de Rubí i Sant Cugat, amb el recolzament de la Diputació de Barcelona, mantenen un calendari conjunt d’accions de manera que l’oferta de les dues ciutats es complementa i es dona millor servei a l’empresariat de l’àrea d’influència dels dos municipis”, afirmen des del consistori.

Notícies relacionades

Durant els primers sis mesos de l’any, 291 persones han assistit a les sessions de Rubí, 136 més que en el mateix període del 2018. Després de cada sessió, l’alumnat ha puntuat l’interès i la utilitat de cada formació. Totes les sessions han obtingut una puntuació superior a 3 sobre 4 i la nota mitjana global és de 3,65.

Més notícies de Rubía l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA