OBRES AL MERCAT

Ja estan en marxa les obres per remodelar el mercat municipal de Rubí

Els comerciants havien protestat per les altes temperatures assolides per fallades en el sistema de climatització

mercado

mercado

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta setmana, s’han iniciat les obres de reubicació de les instal·lacions comunitàries del mercat municipal per encaixar-les amb l’actual configuració de l’equipament, derivades de la pròxima incorporació d’un nou operador a l’edifici. A més, les obres miraran d’arreglar els problemes de refrigeració. L’onada de calor de la setmana passada va agreujar les deficiències del sistema de climatització de l’equipament, davant de la qual cosa els comerciants van protestar.

“L’objectiu d’aquesta actuació és adaptar les instal·lacions d’enllumenat i climatització, el sistema de megafonia i els equips de protecció contra incendis a la superfície de parades i garantir una millor eficiència”, afirmen des de l’ajuntament.

Redistribució de la zona de venda

En vista a la futura implantació d’un nou operador, a finals del 2014 es va reorganitzar la distribució de la zona de venda del mercat, que llavors disposava de 2.579,34 m2.

Tot aquest espai, independentment de les instal·lacions exclusives pertanyents a cada parada, compta encara amb un conjunt d’instal·lacions comunitàries que han de garantir el bon funcionament de la zona de venda, com són l’enllumenat, la climatització, el sistema de megafonia o els equips de protecció contra incendis, entre d’altres. La redistribució de l’espai va comportar la delimitació de l’àrea de venda a 1.766,96 m2.

Les obres

“Una de les tasques que comportaran un benefici més immediat tant per als venedors com per als clients de l’equipament és la reubicació del sistema de climatització, que permetrà una optimització del sistema de refrigeració”, segons explica l’ajuntament.

Notícies relacionades

Les obres, que executa l’empresa IRON GLOBAL, SL per un import de 217.780,19 euros, tenen una durada prevista de tres mesos i mig i s’inclouen en el Pla d’inversions. Els treballs es duen a terme fora de l’horari de venda del mercat, amb l’objectiu de no interferir en l’activitat comercial.

Més notícies de Rubía l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA