CONCERT SOLIDARI

L'ASAV organitza un concert solidari a Rubí per recaptar diners contra la pobresa infantil

El grup d'homenatge a Queen MOMO, the best tribute of Queen protagonitzarà aquesta nit solidària

momo

momo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Associació Solidària d’Ajuda Veïnal (ASAV), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, ha organitzat un concert solidari aquest divendres 5 de juliol al Teatre Municipal La SalaMOMO, the best tribute of Queen seran els encarregats de posar veu a aquesta iniciativa, que “pretén recollir fons per fer realitat els diferents projectes de lluita contra la pobresa infantil que impulsa l’entitat rubinenca”, expliquen des del consistori.

L’ASAV Rubí és una associació que promou l’acció comunitària i “intenta millorar les condicions de vida de la ciutadania de Rubí i dels voltants”, afirmen des de l’ajuntament. Cada dia atén persones que passen dificultats i els ofereix recolzament, entre d’altres, en la recerca activa d’ocupació i formació, en matèria de vivenda o de pobresa energètica.

A més, presta una especial atenció a la infància, amb projectes com el menjador d’estiu, una aula de reforç amb berenar saludable o la iniciativa ‘Cap nen sense joguines’, entre d’altres.

Les entrades per al concert

Els diners que es recaptin del concert d’aquest divendres a La Sala (21 h) es destinaran a aquests projectes infantils. Les entrades per assistir a l’actuació es poden adquirir per Internet a un preu de 18 euros.

Notícies relacionades

MOMO, the best tribute to Queen és l’únic grup de parla hispana escollit per tocar a la 24a Convenció de Fans de Queen a Anglaterra i elegit pel mateix Brian May –component de la banda britànica– per protagonitzar la versió espanyola del musical 'We will rock you'.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA