ELS COMERÇOS SURTEN AL CARRER

Un centenar d'establiments de Rubí celebren la 14a edició de La Botiga al Carrer

Aquest any, la proposta va créixer pels carrers de Maximí Fornés, Pere Esmendia i Magí Ramentol i "això ha fet que es produïssin menys aglomeracions"

botiga-al-carrer

botiga-al-carrer

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La 14a edició de La Botiga al Carrer que organitza Comerç Rubí amb el recolzament de l’Ajuntament de Rubí va treure aquest dissabte 8 de juny a l’"illa de vianants" 104 establiments comercials de tots els sectors. Aquest any, la proposta va créixer pels carrers de Maximí Fornés, Pere Esmendia i Magí Ramentol, "això ha fet que es produïssin menys aglomeracions”, expliquen des de l’ajuntament.

La Botiga al Carrer es va acompanyar d’activitats paral·leles que van fer de la proposta comercial, una festa de ciutat. Durant tot el dia, la ciutadania es va poder afegir alRubiguiemque ha convidat els veïns i veïnes a escriure els seus records sobre la ciutat al voltant d’una exposició de fotografies antigues. L’entitat estima que s’hi van parar 800 persones.

Durant tota la jornada, 160 nens i nenes van participar en el pintacares, més de 130 nens es van afegir al taller de clauers i la perruqueria Jyoti Style va depilar gratuïtament amb fil 107 persones.

La música va acompanyar l’esdeveniment

La música va tenir una especial presència a La Botiga al Carrer amb la McKensy’s Clan Band, que va fer dues cercaviles musicals, i les propostes del 6è Festival de Blues de Rubí. La dinamització va incloure un escenari a la plaça de Catalunya on s’han pogut seguir diferents actuacions i exhibicions.

Les entitats que han col·laborat amb La Botiga al Carrer són: Arts Marcials Mac RubíAromas del SurDistricte V El PortalBiancaTemps per tuEscola de música Nuria Garriga, Escola de dansa Sara Alajarín i Dinamic Crescendo.

Una activitat solidària

Notícies relacionades

Com cada any, La Botiga al Carrer va demanar la col·laboració ciutadana amb objectius solidaris. Durant tot el dia, els rubinencs van col·laborar amb el Banc dels Aliments en un espai de recollida de productes davant delCondis Mariona.L’Associació Solidària d’Ajuda Veïnal (ASAV) i diverses entitats animalistes.

Més notícies de Rubía l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA