GUARDÓ CULTURAL

L'ateneu municipal de Rubí, guardonat amb els premis 'Gent del barri, gent de Rubí'

L'Associació de Veïns Zona Mercat va entregar els guardons en una gala especial que commemorava els 10 anys de la iniciativa

L'associació de veïns considera l'ateneu un equipament polivalent on es duen a terme tota mena d'activitats culturals i sociocomunitàries

galardonados-premios-gente-de-barrio

galardonados-premios-gente-de-barrio

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’ateneu municipal  va rebre un dels premis ‘Gent del barri, gent de Rubí,’ que atorga l’Associació de Veïns Zona Mercat, per la seva tasca de promoció i difusió cultural l’últim semestre del 2018. Els guardons es van entregar dissabte passat, 13 d’abril, a l’Hotel Sant Pere II, en el marc d’una gala especial que va commemorar els 10 anys d’aquesta iniciativa.

Amb aquest reconeixement, l’entitat veïnal de la Zona Mercat va voler destacar el treball d’“un equipament polivalent on es duen a terme tota mena d’activitats culturals, sociocomunitàries i associatives”.

Durant l’últim semestre del 2018, l’ateneu va apostar per les propostes musicals ─con els cicles de Jazz,‘Música per a petita infància’,‘Conta’m una òpera’o‘Sala Clàssica'─ i també per les activitats infantils, representades en les sessions de creativitat i ciència en família o en la sèrie d’espectacles‘Teatre per a petita infància’.

A l’hora de fer balanç de la tasca de l’ateneu, també van tenir rellevància les activitats organitzades pel mateix teixit associatiu, com per exemple les promogudes per l’aula d’Extensió Universitària, les tertúlies sobre temes de patrimoni a càrrec del Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí o les exposicions impulsades per diversos col·lectius.

Els altres guardonats

Notícies relacionades

A més de l’ateneu, els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’ van reconèixer en aquesta edició el fotògraf Josep Maria Roset, amb una sòlida trajectòria que li va valer la Creu de Sant Jordi 2018; el periodista Moisés Rodríguez, que treballa actualment en el Canal 24h de TVE; el guitarrista Juan Gallardo de la Peña Cultural Andaluza Calixto Sánchez; el Club de Gimnàstica Artística Esportiva de Rubí (GAER)Marta Cano, jugadora del Club Voleibol Rubí i Premi Junior 2018.

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments